Gehoorzaamheid

Gehoorzaamheid S.V. Trouwe Waakond
Gehoorzaamheid

In de gehoorzaamheid is het doel uw hond beter te leren luisteren, dit kan alleen met de medewerking van het baasje. hond & baas moeten een hecht team zijn. De band met uw hond wordt dus ook versterkt om zo tot ons ultieme doel te komen: FRIENDS4DOGS. Niet alle honden die gehoorzaamheid volgen, trainen op hetzelfde moment. Onze verdeling bestaat uit 6 groepen die afgestemd zijn op het niveau & leeftijd van uw hond.

Onze groepindelingen zijn bepaald door gediplomeerde en gecertificeerde hondentrainers, met als doel zowel hond als baas een aangenaam traject te laten volgen en geen onnodige druk te leggen op u & uw hond maar wel met voldoende uitdaging om te groeien. Maandelijks wordt de evolutie van alle hondjes & eventuele wijzigingen van groep besproken tijdens onze trainersvergadering. Nadien krijgt u persoonlijke feedback ( actiepunten , aandachtspunten ...) van onze trainers.

Hebt u een vraag? Hebt u interesse om wedstrijden te spelen ? Aarzel niet om naar onze TWE trainers te stappen, wij zijn er om u te helpen !!!


Opleidingstraject S.V. Trouwe waakhond Eeklo