Onze Lessen

Bij Hondenschool Trouwe Waakhond Eeklo hebben we een breed scala aan lessen en trainingen voor honden van alle leeftijden en rassen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je steeds te helpen met ondersteuning en advies.


Lesdagen en uren

Hieronder vind je een overzicht van onze lesdagen en uren:

Ringwerk

 1. Dinsdagavond: op afspraak
 2. Zondagmorgen: op afspraak

Gehoorzaamheidstraining

 1. Woensdagavond: 
  - 18u: puppy's
  - 19u: groep 1
  - 20u: groep 2
  - 21u: recreanten
 2. Zaterdag:
  - 11u: puppy's
  - 12u: groep 1
  - 13u: groep 2
  - 14u: recreanten

 

Wedstrijdgroepen gehoorzaamheid op afspraak. Wij trainen en spelen onder het NVBK. Binnen dit wedstrijdcircuit zijn er 4 groepen: beloftes, beginners, gevorderden en ereklasse. 


Puppytraining

Onze puppytraining is voor de startende pups totdat ze 6 maand zijn. Daarna kijken de trainers naar welke groep je pupje en jij mogen doorschuiven.

Tijdens onze puppylessen staat socialisatie centraal. We proberen om de hondjes met zoveel mogelijk nieuwe toestellen kennis te laten maken in een veilige omgeving. Tijdens deze lessen leren we ook de beginselen van een aantal basiscommando's aan.

Gehoorzaamheidstraining

 

Onze gehoorzaamheidstrainingen zijn ontworpen om uw hond zowel de basis- als de meer gevorderde commando's bij te brengen en te helpen bij het opbouwen van een sterke en stabiele relatie met jou als eigenaar.

 

Hierbij hebben we 4 groepen:

- Groep 1: dit zijn de honden ouder dan 6 maand die bij ons starten 
 
- Groep 2: dit zijn de honden waarvan de trainers zeggen dat ze klaar zijn om door te schuiven van groep 1

- Recreanten: dit zijn de honden waarvan de trainers zeggen dat ze klaar zijn om door te schuiven van groep 2, maar die geen wedstrijden willen spelen. Onze Fun class.

- Wedstrijdgroep: dit zijn de honden waarvan de trainers zeggen dat ze klaar zijn om door te schuiven van groep 2, maar die wel wedstrijden willen doen. 

Nest socialisatie 

Als fokker is het mogelijk om een afspraak te maken zodat we samen je nestje de kans kunnen geven om verschillende objecten en situaties te ontdekken.
Ben jij een fokker en wil je graag je nestje pups op ontdekking laten gaan in een nieuwe omgeving? Neem dan zeker contact op met kurt.geirnaert2@telenet.be 

Pakwerk

Het ringprogramma is onderverdeeld in drie hoofdgroepen:

 

 1. Gehoorzaamheidsoefeningen
 2. Springoefeningen
 3. Pakwerkoefeningen

 


Neem gerust contact met ons op!

Stuur zeker op voorhand eens een mailtje zodat we rekening kunnen houden met nieuwe hondjes.