Wie zijn wij?

 

Bij Hondenschool Trouwe Waakhond Eeklo zijn we gepassioneerd door honden en de relatie die zij kunnen opbouwen met hun eigenaren. Wij zijn opgericht vanuit de gedachte dat een goede training meer is dan alleen commando's leren; het gaat om het bouwen van een band en wederzijds respect. 

Ons team bestaat uit ervaren trainers die werken met positieve bekrachtiging en een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat zowel jij als je hond het maximale uit elke les kan halen.

 

 

 

 

 


 

 


De Trouwe Waakhond Eeklo is een hondenschool dat gericht is op positieve trainingsmethodes. We vinden het belangrijk dat zowel hond als geleider graag naar de les komen.  De band tussen hond en baasje staat dan ook centraal, we werken samen om het vertrouwen tussen jou en je  viervoeter nog sterker te maken.

 

Onze trainers staan altijd voor je klaar, zowel op als naast het plein. Het team van de Trouwe Waakhond vindt het namelijk belangrijk dat hun leden altijd om ondersteuning en advies kunnen vragen. 

 

Wij zijn een hondenschool dat zowel recreatief als wedstrijdgericht met hond en geleider aan de slag gaat. Tijdens de lessen wordt er dan ook geluisterd welke richting de baasjes uit willen gaan.