Welkom bij de TWE Fun Class! 

Op zoek naar een leuke en uitdagende manier om de band met je hond te versterken?
Dan is onze TWE Fun Class perfect voor jullie! In deze lessenreeks draait alles om plezier en interactie tussen jou en je viervoeter.

Waarom TWE Fun Class?

3 van onze trainers hebben de Fun Class op poten gezet zodat jij en je hond samen plezier kunnen beleven en nieuwe vaardigheden kunnen leren. Het is dus een geweldige manier om quality time door te brengen met je harige vriend!

Tijdens deze Fun Class ga je kunnen proeven van Hooper, agility, speuren, tricks, rally o enzovoort.


Wanneer/waar en wat:

Onze gloednieuwe lessenreeks zal beginnen op de eerste maandag van september, dus ook voor de hond is het back to school tijd! 

 

- 10 lessen voor 145 euro
- Van 19u - 20u, bij veel inschrijvingen ook van 20u15 - 21u15: 

We werken met 3 trainers, dus ook op 3 pleinen. Dit wilt zeggen dat je effectief een vol uur gaat bezig zijn met je hondje

- Op de terreinen van de Trouwe Waakhond Eeklo
- Maximum 6 honden per uur

De voorwaarden:

Om deel te kunnen nemen aan de TWE Fun Class zijn er een aantal voorwaarden waar jij en je trouwe viervoeter aan moeten voldoen.

 

- Leeftijdsgrens hond: je hondje kan meedoen vanaf 6 maand
- Leeftijdsgrens baasje: jij mag meedoen vanaf 14 jaar, op voorwaarde dat je harige vriend onder appel staat
- Je hebt een sociale hond: vanuit de insteek van de lessen is het belangrijk dat je hondje sociaal is naar anderen toe
- Inschrijven per mail: bij interesse stuur je een mailtje naar funclassTWE@gmail.com met vermelding dat je je graag zou inschrijven voor de lessenreeks. Je gaat een antwoordmail krijgen met verdere informatie
- De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling
- Je hondje moet gevaccineerd zijn voor kennelhoest

Doordat onze trainers deze lessenreeks met zorg en passie organiseren, is er veel voorbereiding achter de schermen. Het inschrijvingsgeld wordt daarom bij uitschrijving niet terugbetaald. Je bent echter altijd vrij om je plaatsje 'door te verkopen' aan een andere liefhebber. Deze valt uiteraard onder dezelfde voorwaarden.Klaar om plezier te hebben met je hond?

Schrijf je vandaag nog in voor onze TWE Fun Class en start een avontuur vol vreugde en samenhorigheid met je trouwe viervoeter!